top of page
office-1516329_1920 (1).jpg

Tanácsadáshoz kapcsolódó szolgáltatások

A cég elemzése sok mindenre kiterjedhet,

de igazán jó stratégiai döntést, a vállalkozás üzleti értékének ismeretével kezdődik.

Cégérték számítás

Értékképzésünk nemzetközi sztenderdek alapján segít eligazodni. A cég elemzése sok mindenre kiterjedhet, de minden vállalat értéke pár értékvezérlőn nyugszik, ami minden cégnél más és más.

Online termék értékképzése

A digitális típusú termékek (eszközök) értékképzésére, árazási módszerére Magyarországon nincs transzparens piac, ezért egyedi mivoltuk miatt, az eladási (forgalmi) értéküket csak jövedelemtermelő képességük alapján javasolt megállapítani. 

Kitermelési és bányajog értékelés

A bányászati jog forgalomképes vagyoni értékű jog, és mint ilyen, átruházható, továbbá  értéke is megállapítható. Itt fontos figyelembe venni a jogi szabályzásokat, a személyi és tárgyi feltételeket.

Szellemi vagyon értékképzése

Ahogy nő a szellemi vagyon hozzájárulása a vállalat értékéhez, úgy válik egyre szükségesebbé a szellemi típusú vagyontárgyak módszeres azonosítása, értékelése és elemzése.

Vagyoni értékű jog értékképzése

Vagyoni értékű jognak tekinthetők a pénzben kifejezhető értékkel bíró jogok. Ilyenek a bérleti és üzemeltetési jogok, melyek ingatlanokhoz eszközökhöz köthetők, továbbá a beszállítói és a hosszútávú szolgáltatásokat biztosító szerződések.

Ingatlanvagyon értékbecslés

Pénzügyi és szakmai befektetőknek egyaránt fontos az ingatlanok valós értékének ismerete. Európai értékbecslési szabványok alapján értékelek, jogosultsági számom: 7/2010

  • fehér4
  • Facebook
  • Linkedin
bottom of page